2010-05-07 13:49:05• hírek • Szatmar.ro

Vereség a szezonzárón

Nyolc gólos vereséggel búcsúzik a szezontól a VSK kézis csapata.

Nem tudott meglepetést okozni Chiajnán a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda-csapata, amely 36-28-as vereséget szenvedett a Steaua „otthonában" a Nemzeti Liga utolsó fordulójában.

Beigazolódott tehát a papírforma, az erdélyiek nem tudták felvenni a harcot az Kupagyőztesek Európai Kupájában elődöntőig jutó fővárosi gárdával. A katonacsapat már az első félidőben eldöntette a két pont sorsát, a szünetre ugyanis 20-12-es előnnyel vonulhatott. A második félidőben már nem erőltették a dolgot, így ezt a játékrészt döntetlenre hozták Palkó János és Nicolae Istrate tanítványai.

A DigiSport által közvetített meccs azonban vélhetően örökké emlékezetes marad a szatmári Pop Raul számára: a ifjúsági játékos ugyanis megszerezte élete első élvonalbeli gólját, miután büntetőből bevette a Steaua kapuját.

Az utolsó fordulóról lévén szó, már a folytatás és a következő szezon a beszédtéma a klubnál, erről Fógel László klubelnök beszélt: „A szerződések május 31-én járnak le, addig mindenki maradhat a klub által bérelt lakásában. A hónap folyamán eldől az is, hogy ki marad, ki távozik a csapatból. Palkó János szakvezető marad, ő összeállított egy listát, kikkel akar továbbra is együtt dolgozni, ezt is majd megtárgyaljuk".

A nyári átigazolásokat az is komolyan befolyásolja, hogy a román szövetség döntése értelmében a 2010-2011-es szezonban már csak három légiós szerepelhet egy csapatban.

Nemzeti Liga, 26. forduló:
Steaua-Szatmárnémeti VSK 36-28
(20-12)
A szatmári gólszerzők: Savlovschi 6, Varga 5, Nagy 3, Oláh 3, Surducan 3, Burszacs 3, Szavics 2, Vizsbovszkij 1, Mates 1, Pop 1
További eredmények:
Bákó Stiinta-Brassó Rom Cri 33-28
Konstancai HCM-Dinamo 41-28

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: